O nama

Tvrtka Komunalije Hrgovčić d.o.o. jedna je od vodećih hrvatskih tvrtki u djelatnostima zaštite okoliša.

Zanima vas prijevoz, skladištenje, zbrinjavanje i obrada bilo kakve vrste otpada, ili pak „know how“ vezan uz gospodarenje otpadom i zaštitu okoliša? Na pravoj ste adresi, Komunalije Hrgovčić stoje vam na raspolaganju!

Obiteljska tvrtka Komunalije Hrgovčić d.o.o. osnovana je 1996. godine kao rezultat višegodišnjeg iskustava i znanja koje smo stjecali radom u švicarskim tvrtkama specijaliziranim za zaštitu okoliša i gospodarenje otpadom. Znanje i iskustvo stečeno u zapadnoj Europi uspješno smo primijenili u Hrvatskoj, a visoko postavljena ljestvica europskih standarda jedno je od temeljnih načela naše tvrtke i danas.

Od jednog djelatnika, jednog stroja i jednog prijevoznog sredstva u 17 godina izrasli smo u tvrtku koja broji 17 stručno osposobljenih djelatnika, opremljenih suvremenim uređajima i strojevima za obradu otpada.

Nekoliko tvrtki koncerna Agrokor, Tifon, HEP, Plinacro, Strabag, Billa i Kaufland samo su neka od velikih poduzeća koja su nam ukazala povjerenje, a certifikati ISO 14001 i ISO 9001, OHSAS 18001, te akreditacija HAA i interes inozemnih tvrtki za našim uslugama i „know how“ kapacitetima rezultat su dugogodišnjeg ulaganja u ljude, znanje i suvremenu opremu.

Obratite nam se s povjerenjem,
Komunalije Hrgovčić d.o.o.

Politika