O nama

Tvrtka Komunalije Hrgovčić d.o.o. jedna je od vodećih hrvatskih tvrtki u djelatnostima zaštite okoliša.

Zanima vas prijevoz, skladištenje, zbrinjavanje i obrada bilo kakve vrste otpada, ili pak „know how“ vezan uz gospodarenje otpadom i zaštitu okoliša? Na pravoj ste adresi, Komunalije Hrgovčić stoje vam na raspolaganju!

Obiteljska tvrtka Komunalije Hrgovčić d.o.o. osnovana je 1996. godine kao rezultat višegodišnjeg iskustava i znanja koje smo stjecali radom u švicarskim tvrtkama specijaliziranim za zaštitu okoliša i gospodarenje otpadom. Znanje i iskustvo stečeno u zapadnoj Europi uspješno smo primijenili u Hrvatskoj, a visoko postavljena ljestvica europskih standarda jedno je od temeljnih načela naše tvrtke i danas.

Od jednog djelatnika, jednog stroja i jednog prijevoznog sredstva  izrasli smo u tvrtku koja broji 17 stručno osposobljenih djelatnika, opremljenih suvremenim uređajima i strojevima za obradu otpada.

Nekoliko tvrtki koncerna Agrokor, Tifon, HEP, Plinacro, Strabag, Billa samo su neka od velikih poduzeća koja su nam ukazala povjerenje, a certifikati ISO 14001 i ISO 9001, OHSAS 18001, te akreditacija HAA i interes inozemnih tvrtki za našim uslugama i „know how“ kapacitetima rezultat su dugogodišnjeg ulaganja u ljude, znanje i suvremenu opremu.

Obratite nam se s povjerenjem,
Komunalije Hrgovčić d.o.o.

POLITIKA KVALITETE, ZAŠTITE OKOLIŠA, TE ZDRAVLJA I SIGURNOSTI

U skladu s općom poslovnom orijentacijom i etičkim načelima uspješnog i odgovornog gospodarskog subjekta, svjesni važnosti svoje uloge u društvu, obavezali smo se na provedbu politike  kvalitete, zaštite okoliša, te zaštite zdravlja i sigurnosti u skladu sa međunarodnim normama ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS 18001.

Naša misija je osigurati sustavno unapređivanje kvalitete, zaštite okoliša, te sigurnosti i zaštite zdravlja radnika i osoba na radu, sprečavanje ozljeda na radu, profesionalnih bolesti i drugih bolesti na području održavanja, CCTV inspekcija, te ispitivanje vodonepropusnosti sustava, skupljanje, prijevoz, privremeno skladištenje, obrada i/ili oporaba opasnog i neopasnog otpada, intervencije u izvanrednim situacijama ugroženosti okoliša.

Tvrtka Komunalije Hrgovčić d.o.o. će u svakom pogledu i pod bilo kojim okolnostima poštovati zakonsku regulativu Republike Hrvatske, a samim tim i Europske Unije, kao i druge propise, posebno u području kvalitete, zaštite okoliša,  sigurnosti i zaštite zdravlja.

Usmjerenost na potrebe kupca i zadovoljstvo kupca izvršenim poslom su najvažnije vrijednosti prema kojima tvrtka Komunalije Hrgovčić d.o.o. mjeri i određuje svoju ukupnu uspješnost

Uprava tvrtke Komunalije Hrgovčić d.o.o. snosi najveću odgovornost provođenja ove politike. Svaki djelatnik mora biti upoznat sa politikom kvalitete, zaštite okoliša, te sigurnosti i zaštite zdravlja radnika,  razumjeti je i prihvatiti kao trajno načelo u vlastitom djelovanju. Isto tako, suradnici izvan tvrtke Komunalije Hrgovčić d.o.o.  moraju biti upoznati sa politikom kvalitete i okoliša, te djelovati na način koji je u skladu sa navedenom Politikom.

Tvrtka Komunalije Hrgovčić d.o.o. će znanjem, obrazovanjem i stručnošću svojih kadrova osigurati kvalitetno poslovanje na zadovoljstvo svih zaposlenih, stvarajući osjećaj pripadnosti tvrtki Komunalije Hrgovčić d.o.o.

Komunalije Hrgovčić d.o.o. će iznalaziti i primjenjivati nova znanja, koja će omogućiti optimalnu ravnotežu između potrebne efikasnosti i opredjeljnja tvrtke Komunalije Hrgovčić d.o.o. stalnom smanjenju i sprečavanju onečišćenja okoliša.

Da bi sve navedeno mogla i ostvariti tvrtka Komunalije Hrgovčić d.o.o. će:

 

      U Županji,  01. listopada 2016.g.   

Komunalije Hrgovčić d.o.o.

 Roman Hrgovčić, direktor